Det har varit fullt ös på jobbet från dag ett och nu ser jag fram emot fyra veckors semester. Jag jobbade en extra vecka i jämförelse med mina kollegor här nere. Flygskolan skulle upp till Norge för en flygövning och de behövde hjälp. Eftersom jag jobbat på flygskolan tidigare och dessutom var med på samma övning förra året så åkte jag med en vecka.

Men innan jag åkte iväg dit så hade vi en landslagsspelare i beachvolley boende hos oss! Lindas goda vän Josefin med sambo Hannes bodde hos oss hela helgen. Hannes spelade en turnering här i Karlskrona så då var de självklart välkomna till oss. Efter en snabb seger på fredagen och lite mer spännande på lördagen så ville vi ge bästa tänkbara uppladdning inför söndagens semifinal och eventuella final.

Vädret var perfekt så vi tog en tur med båten.

Vi konstaterade snabbt att vårt ankare inte fungerade så bra på dybotten så vi lade till vid militärens fritidsläger, Skönstavik.

Där grillade vi och njöt av värmen och solnedgången.

På fisktorget, intill borgmästarekajen, hade de gjort en beachvolleyplan med läktare. Det blev en extremt spännande semifinal men finalen blev lite enklare.

Sonia kollar beachvolley!

Vädret var som sagt strålande och både mamma och Sonia har solhatt…

På söndagen började jag min resa mot Bodö och Linda åkte ut till stugan i Sölvesborg.

Roland och Åsa turades om att busa med vår lilla tjej!

För mig har det varit ett stort lyft de senaste veckorna. Man får nu mycket bättre kontakt med henne och när man kommer hem från jobbet så räcker det med att visa ansiktet så spricker hon upp i ett jätteleende! Helt underbart! Nu ler hon titt som tätt när man busar med henne och hon har också börjat skratta. Eller åtminstonde försöka skratta. När hon är som gladast kommer det ut ett gällt ljud som är början till ett skratt. Hon har också vänt sig själv för första gången så nu gäller det att alltid ha full koll på henne när hon ligger på soffan, våran säng eller skötbordet.

Detta får bli allt för denna gång.

Hörs snart igen.

Glad sommar!