Hallå 2010!

Sonia har just fyllt 10 månader och utvecklingen går i rasande takt!

Efter en period med “ålning medelst hasning” i slutet av förra året, kryper Sonia nu även på alla fyra. Hon drar sig upp på allt som kommer i hennes väg och står där och håller i sig tills hon tröttnar. Fram till förra veckan fick vi komma och hjälpa henne därifrån, men nu börjar hon få kläm på hur man förflyttar sig längs med alternativt tar sig ner på golvet igen smiley

Under matbordet är roligt att vara! Där finns massor av ben att krypa mellan och resa sig upp emot smiley

På bordet finns nästan alltid spännande grejer!

Men ibland puttar mamma och pappa snabbt grejerna längre bort från mig, så att jag inte når dem!!! Aaaaahhhhhrrrrrr!!! smiley

Ett annat favoritställe är ugnen med dess handtag smiley. Här är det busenkelt att ta sig upp. Sedan kan man sträcka sig efter knappar eller stå och skaka i luckorna. Det är bara en tidsfråga innan de ger vika och flyger upp… smiley

Vi har haft många sköna stunder under “jullovet”. När vi var bortresta var det allra lättast för Sonia att somna på bröstet hos någon av oss. Det har blivit en del av det sedan vi kom hem också. Det är det mysigaste som finns smiley

Pappa och Sonia eftermiddagsvilar

Sonia på hotellrum i Stockholm

Andra bilder från januari:

(ser du att den långa locken på högra sidan fortfarande hänger med? smiley)

Nu är det babysång, öppna förskolan och babysim som gäller igen! Hörs snart!

Kram!