Tidigare har Sonias mormor varit barnvakt men då har vi nattat Sonia innan vi gått iväg. Nu var det dags att lämna henne lite längre och under dagen istället.

Det lite olika faktorer som gjorde att jag var tvungen att jobba och Linda var iväg på annat. Som tur var ställde änglarna Peter, Therese och Alice upp som barnvakt hela dagen idag!

Jag var nog lite orolig för hur det skulle gå för jag kunde knappt sova natten till idag. Det kändes konstigt att lämna henne och veta att hon inte har sin mamma eller pappa nära. Sonia har de senaste gångerna vi varit på olika barnaktiviteter klättrat upp i Peters knä för att busa och mysa så vi var inte oroliga för att hon skulle känna sig otrygg, dock vet man ju aldrig hur det blir när det är första gången.

En lätt nervös och, som alltid, lite stressad pappa lämnade henne på morgonen men fick snabbt lite rapporter hur det gick med tjejerna!

Peter, Alice och Sonia läser bok.

Därefter ett bad!

När jag slutat jobbet så åkte jag snabbt och hämtade Sonia. Hon var ganska neutral men blev gosigare och gosigare ju längre tiden gick. Hem, äta och sen busa lite. Hopp i säng i vanlig tid men Sonia gjorde klart att hon minsann inte ville sova.

Då gick vi upp och busade lite till. Då började jag se att hon släppte bordet och tog några steg till soffan, sen likadant till TVn. Då tog jag bort soffbordet och då blev det minsann längre promenader! Sen övade vi att gå från skrivbord till TV en massa gånger och Sonia tyckte det var superkul! Efter en stund blev det lite för jobbigt så då var det dags för nappen och sängen. Tröttsamt att promenera.

Det är allt för denna gång!

Tusen tack Alice, Therese och Peter!