Här följer lite fler bilder från sommaren.

Sonia äter med stylat hår…

Marianne på hennes 60-års dag!

En nyvaken Sonia!

Sonia har nu börjat på dagis och det var tungt de två första veckorna. Hon gillade inte alls att bli lämnad på dagis utan sin mamma och pappa. Linda tog därför ledigt i två dagar och var med på dagis. Detta verkar ha gjort underverk för nu går det mycket bättre att lämna. Visst blir hon ledsen men det går över fort och det verkar inte som hon saknar oss under tiden hon är på dagis.

Sen var det dags för bröllop igen. Denna gång var det Maria och Peter som gifte sig. Eller ska man säga, hade bröllopsfest! Det visade sig att de gift sig i hemlighet för ett år sedan. Något som kom fram i slutet av middagen… Inte ens föräldrarna visste om det!

Sonia var hos Peter, Therese och Alice. Vi var lite oroliga eftersom Sonia hade det lite jobbigt på dagis just då men det gick superbra. Tack för hjälpen!